Wednesday, 30 November 2011

nak temu cinta sejati macam nie :')


Korang dah tau kan yang intan tengah cari couple ? Huh , takde orang nak kan ? Nak wt cmne :'( ade masa bercinta ada masa belajar , soo kena lah bagi bagi . Haih , siape lah couple dengan intan lepas nie kan kan ? Harap harap dia memang betol sayang ken intan :) Amin amin . Tapi intan memang jenis orang yang tak memilih sebenarnya :'D Hoho , intan nak macam nie , Handsome , SetiaPandaiIslamUmur 15thn ke atas and stay klang .  :'D Okay CUN kan ? Siapa rasa dia macam nie mehh sini  :D Bye-2

No comments:

Post a Comment