Wednesday, 30 November 2011

nak temu cinta sejati macam nie :')


Korang dah tau kan yang intan tengah cari couple ? Huh , takde orang nak kan ? Nak wt cmne :'( ade masa bercinta ada masa belajar , soo kena lah bagi bagi . Haih , siape lah couple dengan intan lepas nie kan kan ? Harap harap dia memang betol sayang ken intan :) Amin amin . Tapi intan memang jenis orang yang tak memilih sebenarnya :'D Hoho , intan nak macam nie , Handsome , SetiaPandaiIslamUmur 15thn ke atas and stay klang .  :'D Okay CUN kan ? Siapa rasa dia macam nie mehh sini  :D Bye-2

Saturday, 22 October 2011

ini semua tinggal kenangan , message yang dauz bagi at aku :'(

intan , thanks sudi datang dalam hidup dauz , kehadiran intan membuatkan dauz happy kerana kehadiran intan jugak hidup dauz sungguh bermakna . Intan , dauz berharap dapat bersama intan selamanya ., dauz nak milik sepenuh hati intan semasa dauz hidup , dauz nak tahu yang intan sayang dauz , dauz tak sanggup nak lepas kan intan . Dauz tahu intan nak jadi milik dauz ken :D , dauz tak kira apa intan nak cakap yang penting ... ILOVEYAOUSOMUCH ...


ni tinggal kenangan je untuk aku , hmmmm :/