Saturday, 22 October 2011

ini semua tinggal kenangan , message yang dauz bagi at aku :'(

intan , thanks sudi datang dalam hidup dauz , kehadiran intan membuatkan dauz happy kerana kehadiran intan jugak hidup dauz sungguh bermakna . Intan , dauz berharap dapat bersama intan selamanya ., dauz nak milik sepenuh hati intan semasa dauz hidup , dauz nak tahu yang intan sayang dauz , dauz tak sanggup nak lepas kan intan . Dauz tahu intan nak jadi milik dauz ken :D , dauz tak kira apa intan nak cakap yang penting ... ILOVEYAOUSOMUCH ...


ni tinggal kenangan je untuk aku , hmmmm :/

No comments:

Post a Comment